Město žena

Město žena

Anotace: jednou večer ...

Město žena v době okupace
Uvědomilo si, že mu stojí práce
A zavřelo mužům brány klínu

Dalo práci ubránit se
Zavřít všechny nevěstince
A uvrhnout se do stínu

Žilo město žena poklidným životem
Uběhl rok a další den
Když populace začala se bouřit

I uvědomila si městská rada
Že okupace nemusí být zrada
Že jí nemusí jen sloužit

A tak město žena rozevřela brány
A existují fámy
Že není komu špetku lásky nedá
Autor Dygyna, 07.03.2010
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí