pohádka

pohádka

Anotace: the end

každej den balím věci v mojí hlavě
ale ten bordel nejde uklidit

vem nůž a bodni mě snadně
ať dech již nemohu polapit

tys dávno ukradl můj sen
ten můj příběh co konce nemá

po černý noci černý den
snažím se křičet, ústa sou němá

čas zpátky
nic víc bych si nepřála
slyšet hlas
co zve mě vrátky
do pohádky

znova a znova sama se sebou
hádam se o tvoje ústa

znova a znova, čekám než se otevřou
rekneš jen...: Prosím, zůstaň :
Autor BlackAngel, 07.03.2010
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, kikis, Bíša, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí