Venku v noci

Venku v noci

Anotace: když jsem včera v noci procházel po naší čtvrti se sluchátky v uších, bylo mi dobře a opravdu jsem si dělal, co jsem chtěl, domu mne dohnala až zima :)

Baví mě si venku v noci,
v liduprázdném prostoru
dělat vše jak jiní cvoci,
bez cizího dozoru.

Bez zábran se vrhám prudce,
do noci kde nikdo není,
zachvíli mi zmrznou ruce,
myšlenky se v činy mění.

Hudba v uších mi stále zní,
zima dostává se k mojí kůži.
Padá vločka a co s ní?
Do sněhu se podepíši,
jako správní muži.

Čas od času je třeba, užít si sám trochu srandy,
poddat se pocitům, udělat cokoli.
Povolit si každodenně utažené kšandy
a pohybem vyjádři pocity svému okolí
jednoduše se nechat unést svým tygrem....
Autor Jordan17, 07.03.2010
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: modrá..., CULIKATÁ, jelinek8
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud jsi neumrzl, dělej to dál. Odreagovat se je dobrá věc.Jen mi vadí tygr, tomu by byla v mraze zima.

07.03.2010 22:43:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí