budouctnost

budouctnost

Anotace: zajímavá

Sedím tiše, doufám tišeji.
Sedím a čekám,
že bude ráno,
tma se změní v naději.
Nový den, nová cesta.
Na můj sen.
Kudy?
Kudy otěže ponesem?
Ponořím se do tmy.
Nechám spát své sny.
Říkám si polohlasem,
přijde šero, bude hůř.
Rozdrcených mostů pilíře,
Černé mraky krájí nůž.
Nezbyde žádného malíře,
štětce pohltí bahno.
Spadnou až na samé dno.
Říkám si polohlasem,
já!
Já je zvednu.
Já si za obraz s paletou sednu.
Namaluju svou cestu po které popluju
šahám po veslu...
Autor Richie12, 08.03.2010
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí