Kousky

Kousky

Anotace: kratičké veršíky, možno chápat i dohromady

Smůla se lepí,
paty mi těžknou únavou.
Všichni jsme slepí.
*
Krákorá vrána,
krajinu prohlíží ospalou.
Již časně z rána.
*
Vidím jen průvod,
za rakví černou, zdobenou.
A neznám důvod.
*
Oči se klíží,
víčka mi klesají, neklesnou.
Smutek se blíží.
*
Ticho mě ničí,
dusím se ponurou samotou.
Bojím se smrti.
Autor aeshna, 08.03.2010
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí