Špinavé štěstíčko

Špinavé štěstíčko

Anotace: ...-...

umouněný kominík
neposkvrněná princezna
protipóly čistoty
a společenského žebříčku
kominík se ovšem výšek nebojí
vyleze po žebříku společnosti
k princeznině oknu
šlapajíce pomazaným na hlavy
zamaže jí obličej
trochou sazí
pro štěstí
ona mu dá dukátek
poplatek za štěstí
hloupá princezna
bohatství jí zatemnilo rozum
štěstí se nedá zaplatit
on raději půlku království
a princeznu za ženu
neskromný kominíček
se špinavým štěstíčkem,
které si nosí v duši
a co v duši
to na jazyku
Autor Tomáš Přidal, 08.03.2010
Přečteno 203x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí