Káva v oblacích

Káva v oblacích

Anotace: se někdy tak semele...

Kávovou lžíčku
vylovíš z hrnku
nežli se naděješ,
je to venku...

Marně se potácíš
slzy polikáš
zůstáváš v oblacích
jak pes, čenicháš....

Schizzo lomcuje s tvým "Já"
jsi dole, pak nahoře
co víc se má ?
jak myš v komoře!

Obhlížíš vzdušné zámky,
kroužíš kolem,
prohlížíš známky,
síla jak Golem....

Otáčíš stránky
života hmyzu
oprostíš se
od všeho slizu...

Cukříkem osladíš
polední kávu
stejně jí dopiješ
někdy k ránu...

Navzdory myšlence
utápíš v realitě
mravenci, havrani
číhají na úbytě...
Autor v.hercik, 08.03.2010
Přečteno 268x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ, mamina, Květka Š., malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí