Kdyby slunce náplastí mě bylo

Kdyby slunce náplastí mě bylo

Anotace: Život...

Ach kdyby slunce náplastí mi bylo
když déšť a vichr srdce rve mi na kusy
pak možná by i smělo
pohladit zlíbat v duši něžné krokusy

Ach kdyby mračna roztály jak ledovec
když zpěv se mísí krví mou
pak možné je že na konec
zaznělo by pár písní s kytarou

Ach kdyby se mohl život držet za ruku
a nechal se vést jak v plenách batole
nemuselo dnes slovo mé
být tmavé jak hrdlo pistole

Ach kdyby slunce náplastí mi bylo
a pomohlo by s duší jen si hrát
tak noc by nevraštila čelo
jen hvězdy mohla bych si zvát

Ach kdyby mračna roztály jak ledovec…
kytaro hraj mi na konec
Autor jaroslava anna, 09.03.2010
Přečteno 240x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, mexx, Houda, modrá..., labuť, CULIKATÁ, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná. Ale ST je totiž přímo čítanková. Krásné obraty a melodie.

09.03.2010 15:54:00 | mexx

Čte se smutně, ale slunce určitě zase vyjde na Tvém zápraží...

09.03.2010 08:29:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí