Králův král

Králův král

Anotace: O králi jenž v boji ztratí svého syna

Opět si svíral
v ruce svůj meč
před bitvou
hledal si cestu

na syna zíral
jak upadá v křeč
kopí co
proťalo vestu

tlačí tě do kolen
kámen co leží
s tvým synem
po boku

slib byl vysloven
a slzy stěží
že pomsta
do dne a roku

ruce nad hlavu
modlitba tichá
šeptáš na
brzké setkání

bojovat v davu
svůj meč do břicha
vrazíš jemu
kdo životu zabrání

jsi králův král
vůdce svých dětí
bojujíc za lid

se synem stál
v boji kde letí
chaoz, ne klid

Syna si ztratil
za čest v boji
pomsta dokonána
v tvé duši, v pokoji
Autor Estan, 09.03.2010
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: Rootness, ilona, Richard Ježek, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí