Píši

Píši

Anotace: ...

Píši
A po nocích bdím
Píši
A jen tak své sny sním
Koloběh života
Vlastně stereotyp
Všedních dnů
Cigareta s vůni vanilky
Sladká chuť kouře
Do dalších kroků
Smutek je můj kamarád
Snad proto brázdím stoku
Na konci ní světla kruh
A za ním pár duh
Dojedu k němu
Nebo potopí se můj vor
Věci dělám již mechanicky
Jsem dobře namazaný stroj
Budu chcát proti větru
Ať naseru to stádo kolem mě
To by byli chvíle radostné
Každé reakci předchází akce
Snad nepíši moc velké srance
Člověk pořád něco hledá
Tak dlouho dokud nezdechne
Asi půjdu taky něco hledat
I když nechce se
Ja už jsem mrtví
Světe neděs se
Autor JohnyD., 09.03.2010
Přečteno 295x
Tipy 16
Poslední tipující: divoska_jaja, annuska, Jeněcovevzduchukrásného, Cassée Moteur, Javavia, Slup, jakubisko, ilona, dream in emptiness, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí