Bez helmy

Bez helmy

Anotace: ... že někdy to může bejt fajn.

Vypil jsem lahev rumu a snědl tubu zubní pasty
nepomůže to na starosti, ale máma to nepozná.
Mám Tě zadřenou hluboko pod kůží, hlouběji než by napsal Hrabě,
hravě se zbavím zábran a Tebe vidím zavřenou v Tvé vlastní hradbě
chceš mě? ... mám Tě rád, ale může to znít jak vydírání.
...co oči nevidí, stejně někdy srdce raní.
Autor Langoš, 10.03.2010
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, ewon, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sláva že jsi něco napsal :-)

11.03.2010 12:21:00 | ewon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí