Pro ty, co zůstali.

Pro ty, co zůstali.

Anotace: Navždy. O-G-A-K-A.

Statečný ten, co sliboval
a hlavu svíral v dlaních.
Odrážel vlastní myšlenku,
co má „přítel“.
„Přítel“ přetvářkou štvaný.

Přetočenou kličkou života,
složenou z několika jmen.
Upřímný, zblázněná
a jedna ztracená.
O-G-A-K-A.
A jeden neprávoplatný člen.

Se zničenou fantazií,
zhýralá dojmem
zmatení.
Stojím tam.
Uvězněná.
Tak moc senzitivní.

A nikdo neposlouchal.
Nechápal.

O-G-A-K-A.
Seskládám
ze srdce z oceli.
Nabádám
vlastní mysl k zjištění,
jaký osud připravil.
Víte víc, než kdo jiný,
jak je to myšleno hluboce.
Že to snad nikdy dřív
nemohlo být víc od srdce.

Nesnesou se dívat,
jak mizím před očima.
Činí víc
než-li mluví o citech.
Otřele.
Písmenky O-G-A-K-A
lze nazvat opravdové přátele.

Podržet,
jak figurku ze skla.
Povzbudit,
probudit ze sna.
Ukázat,
kam vlastně směřuju.
O-G-A-K-A.
A za to vám děkuju.

...

Navždy pro Vás.
Autor Philosophic Theory, 10.03.2010
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí