Nikdo neví

Nikdo neví

Anotace: Každý

Slnice dlouhá nekonečná
ztrácí se nám v dáli.
Musíme až na samý konec
tam každý z nás
najde svůj zvonec.
Na konci cesty
mužeme zazvonit
a slzy ronit.
I když se to nezdá
dlouhá je naše cesta.
Cesta zrození žití
pár ročních období
a konec pak už je jen zvonec.
Z modré planety
tam kde to nikdo
z živých nezná
jen duše která
v nás dřímá jen té tam snad bude prima.
Autor betmen71, 12.03.2010
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St..

12.03.2010 16:36:00 | Květka Š.

St..

12.03.2010 16:36:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí