Neklid co nás ničí znovu

Neklid co nás ničí znovu

Anotace: regenerujeme čím dál pomaleji

Do budoucnosti nevidím, přítomnost je zlá a nekomfortní,

před minulostí utíkám a o to víc ji potkávám

výzvy, příležitosti

andělé s černou duší

zelené mechové louky míjím a pichlavými strništi se brodím,chodidla krvavá

neklid co mě ničí, síla, moc, bezmoc

slunce prochází rámem

poslání, poznání, stopy civilizace

vesmírná pouť

meze, limity, časoprostory

láska uschovaná v 5D potrápit mě dovede

i člověk ve mě, co žije svým životem

kolečko v soukolí, co špatně zapadá



uvízla jsem v mezisvětě, v časoprostoru

trčím tu a jsem zaseklá, v hlavě stále jedna písnička

můj svět je obarvená realita, planeta neznámého původu

úspěch, nezdar, odpovědnost převedená na čísla

kontinent odtržený Bez Důvodu
Autor Reason, 12.03.2010
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí