Zuřivost

Zuřivost

Anotace: nejnovější počin

Zuřivost

Ve své mysli se s tvým obrazem setkávám
Tvoji tvář před očima mám
Nožem pak do tvé tváře bodám
Jako smyslu zbavený
Tebou jako jedem jsem otrávený

Oči šílence, tvář zkřivená běsněním

Tvůj obraz v hlavě mám
Pot teče mi po čele
Když do něj zas a zas bodám
Pociť mé nejostřejší čepele

Nemohu se tvé tváře zbavit
Nemohu tě po vlasech hladit
Obličej zkřivený vztekem
Bolestí, prohloubenou věkem

Oči šílence, tvář zkřivená běsněním

Vybavuji si tě v mysli stále
Každý volný okamžik
Pak bodám do tvé tváře dále
Co bodnutí to oka mžik
Nemohu tě nikdy mít
Nebo tě jen políbit
Tak toužím ti oči zatlačit

Veden vztekem
Tělo úpí námahou
Nic není pro mě lékem
Jen ty jsi pro mě záchranou

Přesto však dál stále bodám
Nejsem nic než podlý vrah
Neušetřím tě svým ranám
K tvým nohám nakonec však padám v prach
Autor Jesper, 12.03.2010
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí