Přízrak smrti

Přízrak smrti

Anotace: Na hodině dramaťáku.

Půlnoční krajinou prochází přízrak,
temné vidění, špatný to znak.
Divoška tajemná slzy tu roní,
v daleké krajině smrt soumrak honí.

Ticho tu jak v hrobě, náhle hluk,
jakoby srdeční komoře tvořil se suk.
Krev jí pomalu, těžce teče
a čas smrti náhle se vleče.

Poslední údery srdce starého,
umírá potichu bez jména svého.
Umírá potichu, bez jména, bez smíchu.
Smrt se k ní chomítá...
srdce se zazmítá...

Udělí jí milost?
Autor Štětice, 12.03.2010
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no muselo to být drama...St !

30.04.2010 18:57:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí