Na rozloučenou /červen 1794/

Na rozloučenou /červen 1794/

Anotace: ...ze sbírky OSUDY ...o lásce snad ...

Život není probuzení
narození skon usínání.
Život není dech
život je čin
vymanění se z matčiny konejšivé náruče.
Život je zvuk polnice
zvoucí do boje
s vlastní obrazotvorností.

Přetrhej prudkou ranou do srdce
okovy své mysli.
V každém slově
které se ti jen mihne v hlavě
hledej a nacházej
sílu ženoucí tě ke svobodě.

Zvuk řetězů, má drahá
je tím posledním co uslyším
než gilotina
utne život můj krátkým svištěním.

To poslední co ještě u sebe mám
pramen vlasů
tobě posílám.
Autor WhiteSkull, 12.03.2010
Přečteno 398x
Tipy 32
Poslední tipující: Sima, isisleo, whiolet, Churry, Zefi, ilona, Žqáry, divoska_jaja, Lucie Teru, dream in emptiness, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život i láska si s námi někdy zahrává

17.04.2010 13:20:00 | Sima

život je boj,
a my volíme své zbraně...
pokud máš schované karty,
tak vylož je na stůl, vojáku...

Zítřek se blíží,
a tvé unavené oči, žádají odpočinek...
Tak nevzdávej svůj boj,
nebo tě to jednou dostane...

28.03.2010 20:18:00 | whiolet

st

13.03.2010 19:09:00 | WAYWARD

A život je i revoluce
-každý život má jinou podobu i konec.

13.03.2010 06:59:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí