arogantní životosprává voňavého chlapa

arogantní životosprává voňavého chlapa

Anotace: 13032010

v pokoji mam bordel
za poslední dva dny.
pár prázdnejch krabiček
a dvě láhve pod stolem
v rohu kytara
a hlavu vypitou.

uvidíme, třeba se dočkáme
příští týden otevřeného
šílenství a ze mě
budou skvostné věci
jaký umim jenom já
přetékat

každý den bych spal
alespoň do dvanáctého
poledne. každý den bych
pět láhví položil a
krabičku zneškodnil

škola mi hloupá přijde,
pro svou hloupost
jsem asi moc chytrej,
jen proto, že učitel mi káže
nedělej debila a tvař se

jsem arogantní hovno
čekáš snad
že začnu
vonět?
Autor humus, 13.03.2010
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, ewon, Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná zpověď!!...:-))

13.03.2010 21:21:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí