Prstýnek

Prstýnek

Anotace: nelze nic dodat ...

Prstýnek

Našel jsem její prstýnek,
tenký a zlatý
jako její vlásky.
Teď leží na dlani mých vzpomínek
a čeká,
co mu řeknu za otázky.

A já chci vědět,
zda se vrátí
ta, kterou jsem sám již ztratil.

Dnes našel jsem její prstýnek
a včera
já ještě byl její tatínek
a ona byla moje dcera.
Autor Malinka, 13.03.2010
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Agniezka, Květka Š., Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí