VŠEDNÍ STAROSTI

VŠEDNÍ STAROSTI

Anotace: napsáno pro zábavu společnosti,na čtyři vytipovaná slova:olej,policajt,auto,lid.

VŠEDNÍ STAROSTI (napsáno pro zábavu)

Auto kleklo, žena šťastná je jen se sousedem,
děcka lžou jak partizáni,
je to peklo, a snad to jinak nedovedem...
Kalendář života končí, a tak to dopadá,
když padá "blbá nálada" na dělný lid!

Vzteklý, oplácaný olejem se řítím ulicemi,
uštvaný jak stará hajtra, ve svý zemi
si hledám svýho "toho mezi všemi"
a narazím na policajta.....co to má být??

Kde jsi má svíčko osudu?
Jenž slibovalas rozpustit i led,
mráz a rozehnat mraky??
Jedním tahem strčím hlavu do sudu,
do sudu s vínem, a nebudu!!
A ty zhasni!!
A nebuď taky!!
Autor Houda, 14.03.2010
Přečteno 276x
Tipy 16
Poslední tipující: divoska_jaja, NikitaNikaT., jaroslava anna, stravla, Psavec, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tomu se říká den blbec, když se všechno mele i ta žena u souseda.

14.03.2010 23:34:00 | jaroslava anna

pěkná hra se slovy ST

14.03.2010 18:09:00 | stravla

Dny, které by měly být na indexu.

14.03.2010 15:59:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí