Odpověď je ANO

Odpověď je ANO

Anotace: o tom co chci udělat

Chci umřít?
Ponořit se do světa snů?
Nikdy se neprobudit?
Nevidět zase tmu?
Já už nemám realitu,
Mám jenom tu tmu a utrpení.
Možná by se to mohlo zlepšiti,
Ale nemám už na to sílu :(
Už prostě stojím stánou,
Sešla jsem z cesty života...
Autor narcisie, 05.11.2004
Přečteno 497x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí