Soukromé lži

Soukromé lži

Anotace: pssst.

Chtěla jsem právo na soukromou pravdu
ale nikdy nezáleželo na lžích a pravdách
míň než teď

/když strach z usnutí
bojuje se strachem z probuzení/

Skutečnosti zanikají ve snech
a to, co dnes padá z nebe, není sníh
To je jen moje zmrzlá touha
někam patřit
Autor Renatka, 14.03.2010
Přečteno 358x
Tipy 10
Poslední tipující: J's .., Frr, Luky-33, Jasmin de Paris
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí