Jentak prostě

Jentak prostě

Anotace: ...

Rozbouřil bych klidné vody dne
a z korábu sledoval výkřiky
oceánu rozežrané boty
od slanných slz
zpěněné rysy nahněvané doby

Vzedmuté tváře plachet
a z čela na nohách paluby
vypouštěly by harpuny
hluboko do duší řas
jinošská slova zas:

O pití z abtinenčních
příznaků slunce
a ztroskotání na
vyprahlé poušti
za promáčených nocí
hluboko ve stanu
mé duše

slyšet hoj hoj hoj
hovno a pár vět
o seru na vás
Autor tukiy, 14.03.2010
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí