Hledám...

Hledám...

Anotace: Setkání ...

Potkala jsem Krásu jednou zvečera,
vraceje se z trhu nelítostných slastí.
Potkala jsem Krásu, Padlého anděla-
-já však dívala se na něj bez účasti.

Anděl je anděl, i když Padlý,
já nehledám krásu ve svatozáři skrytou.
Já hledám ty, co lidem život kradli,
já hledám touhu do temnot rudě všitou.

Já hledám upíry, jež noci vládnou tiše
A hledám hippies, jejichž královstvím je den.

Hippies- mír, láska... Možná je to klišé.
A upíři? Jen nereálný sen!

Kdo však ví to jistě?
Kdo pravdu řekne mi?
Vy?
Autor Akura, 15.03.2010
Přečteno 268x
Tipy 6
Poslední tipující: CRASH, ilona, Arret, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí