Svět...?

Svět...?

Anotace: Vystřízlivění?????

Já poslouchám Nirvanu
a je mi do breku
celej tenhle (zasranej) svět je nehorázně k vzteku!!

Já závidím feťákům
ty chvíle, kdy jsou sjetí
chvíle, kdy netuší, že svět znásilňuje děti!!

Rváči a zloději, zbitý holky na podlaze.
Ne, život není fér-
tady že máme žíti blaze?

Nikdo nic nevidí,
jen stádo, neosobní dav!

Vím, za vzpouru se platí draze
a každý hlídá si svůj...
Už dost!
Tohle je náš svět, lidi!
Tak pojďte za něj bojovat!!!

Já závidím feťákům
ty chvíle, kdy jsou sjetí-
Ale nikdy nestanu se jedním z nich!!

Já budu se rvát
za hezčí svět pro SVOJE děti
a nezapomenu na opravdový smích.

Poslouchám Nirvanu
a zase mám chuť žít
o lepším světě nebudu jen snít!

JÁ ZMĚNÍM HO!
Autor Akura, 15.03.2010
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: Divoženka1, ilona, Surya, Arret, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Verena
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už jsme 3 :-)))

29.07.2010 17:35:00 | Divoženka1

To by museli chtít všichni lidé a tak se nestane.Ale Culík se k Tobě přidá-už jsme2:-)

15.03.2010 09:13:00 | CULIKATÁ

V myšlence je síla.

15.03.2010 08:34:00 | Verena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí