Jiné drama

Jiné drama

Anotace: Pokračování toho, co jsem kdysi začala...

Po hroznejch dnech následujou ještě horší noci,
ve kterejch jen tiše pláču.
Mé vlasy tančí po polštáři, tápu, ležím, skáču.
Proč lidé z lásky dělají hlouposti?
Proč ženy ztrácejí zbytky soudnosti?
Proč se utápím ve své vlastní hlouposti?
Radosti.
Starosti.
Marnosti.
Stojím tam v rohu skrčená.
Jsem zmatená.
Ztracená.
Raněná.
Sama.
Jsem dáma.
Stravuje mě jáma.
Můj život je drama.
Plné chyb.
Co jsem sama napsala.
Nevezmu už zpátky.
Promiň, v dopise jsem poslala.
Chci jen zpátky do pohádky.
Co v životě mě potkala.
Zoufalství se nedá popsat slovy.
Ani vina.
Je pozdě večer a ano – cítím se jiná.
Autor Prinzeschen, 15.03.2010
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí