KKN

KKN

Anotace: po akci Kudy KOmenský (ne)chodil

Na KKN jsem v Krnově byla
A tato akce mě povzbudila
Za komáčů bylo velké temno
Teď už je to však jedno
Máme zde demokracii a jsme jistě rádi
Že si můžeme dělat co chceme
A být se všemi kamarádi.

Na procházku do Cvilína jsme šli večer
A snad tam nikoho z nás nebrečel
I když náročná to cesta byla
Jistě se všem moc líbila.

Pozdě k ránu my přišli jsme zpět do školy
Hráli se hry, bavili se či někteří šli do hospody
V dopoledních hodinách jsme vstali
Pojedli a zazpívali
A vybrat z dílen jsme si mohli
A pak oběd zhltly hned
Jako medvěd jí med.

Po té povídání o komunismu jsme měli s pamětníky
A večeři jsme dostali taky
Po večeři filmík , ligreto a Jungle speed
Nebo jen tak někam jít snít či bdít
Pak opět k ránu přijít a jít spát
Či opět zase něco hrát.

Ráno sbalit si bágl , posnídat a jít na Bohoslužby
Kde Večeři Páně budeme mít.
Autor Kšanda :), 15.03.2010
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí