Dunaj

Dunaj

Anotace: ...

Dunaj,
ty rieka mohutná,
koľko ľudí si poznala.


Piliere života,
hlboko zapustené,
do obyvateľov zúfalstva.

Mosty krásy zabudnuté,
len plávajúce sny .

Majestátny kmeň duba
smerujúci do kolien brehov ,
potopený myšlienkami.

Dunaj,
ty rieka mnohých potokov,
zlievajúcich sa do jednoty.

Oceán zabudnutých duší,
čo zablúdene spoznali
tvoje hlbiny.
Autor mMichalj, 15.03.2010
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí