Strom života

Strom života

Anotace: Kéž by pro každého rostl co nejvýš

Strom života prý nám roste
kde je nevím hledám všude prostě
v lese a zahradách za plotem i ve volné krajině
na louce snad bude stát jeden jedině
nechám si prohrábnout vlasy větrem
půjdu za stínem i světlem
prý je život fakt jak strom
jen aby ho nevzal hrom
ve dví zlomený se k zemi skácel
kdo pak by se k němu vracel
Autor jaroslava anna, 17.03.2010
Přečteno 232x
Tipy 7
Poslední tipující: divoska_jaja, harmony, ilona, Mbonita, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí