Jarní úklid

Jarní úklid

Anotace: otevřete šuplíky :-)

Jsme truhly malované

jsme dřevo lakované, letokruhy lemované,

jsme skříňky tajemné, zamčené,

mnohdy v rohu stát určené,

jsme mléčným sklem zdobené, vůněmi dálek protkané,

jsme do kovu vsazené, stářím odřené,hedvábím plněné.

Jsme užitečné a užívané, tiché i zvonivé,

ale i pavučinami objímané, zapomenuté a prázdné.

Do zásuvek duší nahlížejme opatrně.
Autor Reason, 18.03.2010
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí