Jaro je tu!

Jaro je tu!

Slunce vylezlo.
O, slunce pojď již k nám
ukaž svoje paprsky a hořící rám.
Nech nahlédnout nás do krajiny slunečního svitu
nech nás vylézt ze zimního krytu.
Což pak by ses slunce bálo
že na jaře hřát budeš málo
hřeje láska,hřejou dobré skutky

mrazí nás zima a smutné zármutky.
Autor zajicek.vjamce, 18.03.2010
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí