Klauni

Klauni

Anotace: Klauni nespí

Klauni nespí,
klauni neusnou,
klauni baví dívku,
nemocnou.

Usínat s úsměvem na rtech,
to dnes umí jen málo kdo.
Neválejí se v zlatech,
lásku přinášejí, ničí zlo.

Obdivuji klauny,
odivuji je.
Kdo se stará o jejich pocity?
Kdo baví je?
Co cítí pod maskou?
To nikdo netuší,
nemají duši prasklou?
Kapesník a tuši.

Namalujou si obličej.
Kapesník zamokřit Tě nechaj.
jen pro Tebe se líčej,
Zamokříš ho, tím se netaj.

Chci aby si odpočinuli,
aby šli spát.
Chci kapesník jim podat.
Celý mokrý mi ho dali,
já mám klauny prostě rád.
Autor Richie12, 18.03.2010
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Dark_by_Design, pamp_elka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Culík je má také rád:-).

19.03.2010 08:25:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí