Velikánům

Velikánům

Anotace: mému tátovi, Josefovi, Shakespearovi a všem jeho inkoustovým mužům.

V tento čas, hledám důvody života na zemi,
Mám hlavu od snů děravou,
Do toho otec nudně, však pravdivě, káže mi

Chci ty sny pochytat, přitom vědět a znát
Bojím se prohry,
Ve zběsilém tempu snažím se utišit hlad

Umírám nad slovy o poctivosti a kráse
Že prý spolu obcují!
A já podlehnu dánskému mámení zase.
Autor Striga, 19.03.2010
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí