Spontání 1

Spontání 1

Anotace: ...........

jsme zřejmě děti poznamenáni dobou
zlobou, chudobou, rodinou
doba strašně rychlá
dobrá, hlavně co nejvíc utrať
za krásný věci, drahé zboží
vytvoř skvělý svět kolem sebe
v kraji beznaděje, dluhů, modliteb k bohu
kde lidé nevěří slovům
tvým ani svým, věřit slzám?
věřit tomu co mám?
ze dne na den smaže čas
jak hlas když jdu spát
slyšim dětským pláč
romantickou no z vedlejšího bytu
spim přesto žiju až do úsvitu
vyhejbám se snům
přesto přichází, víc a víc živý
vidim sny kde je mnoho mrtvých
hořící svět, duše bloudí nocí
mát ten pocit, jako když jsem v něčí moci
v bezmoci......
Autor Vladimír Kočka, 19.03.2010
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí