puls

puls

Anotace: ??!

Kruhem nahodilosti
splétáme ničím nekončící radost
dříve než se rozskočí
do nesmírného tvaru diamantu
a pohřbí veškerenstvo
skládající se z odrazu odlesků

těch pár vteřin
kdy díváš se do mé tváře
zdobí světlo mihotavé
vrstvené a neprostupné

odpustit a zapomenout
Autor ricda, 19.03.2010
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: Jin&Jang, Gabrielle, malá slečna, CULIKATÁ, Agniezka, Satha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí