Bdím či spím?

Bdím či spím?

Anotace: Náhlá myšlenka, pocit ... Přeji bdění s úsměvem a v spánku jen sladký sen ...

Bdím či spím?
Vím - nevím?

Chci se probudit,
ale já nespím,
je to skutečnost?
Tedy já bdím?

To nemůže být pravda,
to je přec jen zlý sen,
ale zavřené oči nemám,
vidím světlo, temný den.

Tohle že já žiji, skutečně?
Ne, tomu nechci uvěřit.
Zavřu oči, otevřu, zas a znova,
pravda do mě řádně udeří...

...nespím, já bdím...
...takže se neprobudím...

---- z špatného snění ----
--- temné to tedy bdění ---
Autor toužím.jít.dál, 20.03.2010
Přečteno 307x
Tipy 17
Poslední tipující: ilona, enigman, Pythonissa__, harmony, Psavec, modrá..., zelená víla, labuť, Solitude, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No tak Jituš!
Je jaro.Krásně.

20.03.2010 16:30:00 | Paulín

Ať jsou i sny veselejší...

20.03.2010 11:49:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí