Pohádkovej svět

Pohádkovej svět

Anotace: Je to vlastně písnička..Skládám k ní hudbu, ale jen by mě zajímalo jak by se líbila ostatním..

Každý z nás,když malej byl
O svým dokonalým světě snil
O tom, že jednoho rána vstane
A začnou se dít věci nevídané..

Teď když už sme trochu starší
Poznáváme princip světa, který nás zkouší
Musíme se naučit, co měl by každý znát
Nelítat v oblacích a nohama na zemi stát..

Rf:
Chcem se vrátit do svých dětských let
Jenom tak žít a nic nemuset
Žít v tom svým světě snů a pohádek
Tam kde čas jde vrátit nazpátek
Kde ze všech stran je slyšet smích
Kde i v červu může padat sníh
Kde všechny naše sny a přání, vyplnit jdou
A kde nemusíme přemýšlet, jak se smířit s realitou

Teď sme však v té fázi života
V tom bláznivým období zvaném puberta
Kdy se pouťové prstýnky
na našich prstech mění v vzpomínky..

Proč se nedá uprostřed všeho jen tak zastavit
A začít zase naplo snít..

Rf: (2x)
Chcem se vrátit do svých dětských let
Jenom tak žít a nic nemuset
Žít v tom svým světě snů a pohádek
Tam kde čas jde vrátit nazpátek
Kde ze všech stran je slyšet smích
Kde i v červu může padat sníh
Kde všechny naše sny a přání, vyplnit jdou
A kde nemusíme přemýšlet, jak se smířit s realitou
Autor LeNuL, 20.03.2010
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě sse to líbí, myslím si že je to upřímné vyjádření tvých pocitů...

20.03.2010 12:26:00 | Katýsek

na ten obsah,na to sdělení je to moc dlouhé...moc mělkých slov....chtělo by to zešněrovat trochu údernějc,trochu víc neotřele,zajímavějc...pokud to bude písnička-jedním uchem tam,druhým ven...pokud bude mít i fádní melodii...potom bude utopená...

20.03.2010 11:38:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí