kolík

kolík

Anotace: ...

Snímm či bdím,
jsi zázrak či představa?
Ptám se jestli vůbec smím?
Smím být s tebou? To je má obava...
Jsi ten kdo mě bude milovat?
Bo jsi ten co na mě bude žalovat?
Trápím se a nevím zad-li jsi ty ten pravý.
Jestli jsi tak hravý.
Má cenu si srdce na kolík zavírat.
Má cenu si srdíčko pořád hlídat?
Nevím je-li to sen, bo realita.
Nevím je-li to lež, bo pravd.
Už nevím nevyznám se ve svých citech.
Už nemám ani tušení...
Jak to je a jak to není...
Autor Katýsek, 20.03.2010
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí