..

..

Anotace: Mám jen jednoho bratra ale klidně bych brala dva:)

Utři slzy jak se patří
my jsme tady tvojí bratři.
Utři pod tvym okem černou linku
a nadechni se na chvilinku
měla bys zavzpomínat zas
nastal den a nastal čas
konec černých smáčených řas.
Opakujem ti stále
že život běží dále.
vem rozum do hrsti
trochu i tý neřesti.
Neplakej a užívej
Vzpomínej a nelituj
Byl tu pro všechny TATÍČEK TVŮJ.
Autor zajicek.vjamce, 20.03.2010
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí