Musím

Musím

Anotace: ...

Musím psát,
abych osvobodila svou duši.
Musím hrát,
že to tak má být a mně to sluší.
Musím spát,
abych zítra ráno
musela zas vstát.
Je to tak dáno.

Musím žít,
aniž bych věděla jak.
Musím jít,
neumím létat jako pták.
Musím být
tou, kterou nechci býti snad,
abych měla pocit,
že každý mě má rád.

Musím poslouchat,
ale co když chci řvát?
Nesmím se porouchat,
musím jen stát.
Musím muset,
je to tak správně.
A co nemuset
se bát bázně?

Nemusím, říkám rázně.
Možná jsem blázen,
který jde proti proudu řek,
proti všem.
To můžu – a klidně každý den.
Smím,
aspoň dělat, že sním.
Můžu být osudem mým.
Autor Prinzeschen, 20.03.2010
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt krásná ST....:-)))

21.03.2010 06:42:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí