Dívka na jednu noc

Dívka na jednu noc

Anotace: ...jednu jedinou.

Sukni mírně nad kolena,
blůzku na dva knoflíčky,
vlasy divoce až pod ramena,
zbývá nazout kozačky.

Není ani moc zmalovaná,
mladé srdce zprudka bije,
ráda milována,
temnou nocí se dere.

Spousty obětí vytipovává,
žádná nikdá nezaváhá.
Důvěřivě až fanaticky ji následují,
ačkoli vůbec ji neznají!

Touze, po mladém obětí,
tomu prokletému chtíči,
se oddávají stále více,
více než touze žíti!

Každý, kdo s ní odešel,
odešel do pekel slasti.
Ona není člověkem,
ač má jeho vlastnosti.

Za temných nocí,
když v dáli se blýská,
plné rty v kalichu oběti smáčí.
JASNĚ, ONA JE UPÍRKA!!!
Autor Surya, 20.03.2010
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, Akura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak velká rada, všude sebou brát česnek :)

19.05.2010 14:58:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí