Ztráty a nálezy

Ztráty a nálezy

Anotace: ...

Nač ztrácet čas minulostí,
když budoucnost před námi leží.
Nač trávit život vsedě,
když svět kolem běží.
Rychlostí světla dopředu se řítí,
jako zrnko prachu tě chytí
a sebou smete.
Jako kus těsta hněte
do vysněné postavy –
jen jedné z davu.
Neztrácej hlavu.

Nač ztrácet čas minulostí,
když přítomnost každý den žijem.
Nač trávit život vleže,
když každý se o štěstí bijem.
Tak jak umíme,
často ani nevíme,
co chceme a jak na to.
Nerozeznáme zlato
od falešného smíchu –
pronásleduje nás v tichu.
Stojí to za to?
Autor Prinzeschen, 21.03.2010
Přečteno 225x
Tipy 2
Poslední tipující: Houda, vojtaz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí