Měla jsem sen

Měla jsem sen

Anotace: jinačí :D

Měla jsem sen,
že lidé na sebe hodní jsou,
že už se nikde neválčí.

Měla jsem sen,
že deštné pralesy se už nekácí,
že v lesích se nepytlačí.

Měla jsem sen,
že svět se přestal opíjet penězi
a nekrátil si život jedovatými látkami.

Měla jsem sen,
že odtud zmizel ten zpropadený stres,
že vlnou radosti svět nechal se nést.

Měla jsem sen,
že jednou, až se probudím,
svět už nebude zlým.
Autor Surya, 21.03.2010
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: Peaceter, Akura, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí