Jarní vyznání

Jarní vyznání

Anotace: Je to můj protiklad co učí mě co je mít rád!

Miláčku
Jsem tak sladce zkrocená
Umíš čarovat?
Tebou tak unesena
Neschopna vzdorovat

První jsem myslela
Kolem prstu že tě mám
A moc nám dvoum nevěřila
Budem brzo každej sám

Vidíš to?
Dnes píšu druhou básničku o tobě
Myslím že se brzo zblázním
Buď semnou celou noc
Řekni mi něco o sobě
S tebou já se v jinou měním

Zbožňuju
jak se semnou hádáš
jak se mi směješ
i tvoje hloupý vtipy
polibky co rád mi dáváš
tvou zatracenou hrdost
a tak zranitelný city..



Naučils mne
Milovat tě, nás i sebe
Tolik lásky ve mně vře

Snad jen tak nepřeteče..

Miláčku
To se mi ještě nestalo
Jsem z toho tolik nesvá!
Umíš čarovat?
No nedívej se tak na mě
co jsou to za bláboly
Miluju tě se vším všudy
jseš můj, ty, můj, celý!!!
Autor Thesssinka, 21.03.2010
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Chancer, nedám si. díky
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miláčku, co je ti? Máš srdce divoký, já vim, já vim. Miláčku co je ti? Všechny tvoje zlatokopy zdravim, já vim, chlapi jsou to prokletý...

22.03.2010 22:29:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí