Sari

Sari

Anotace: Můj dárek k osmnáctkám od Veru, poslední bárbínka... :)

Sari, jsem ráda, že tě mám,
jsi můj dárek k osmnáctinám,
má poslední dostaná hračka,
za dětstvím krásná jsi tečka.

Sari, připomínka světa, co byl,
smíchu a her, hezkých chvil,
světa do nějž jsme patřily,
kam jste nám, bárbínky, zmizely?

Sari, ta patří tam i sem,
dveře mi nebouchly před nosem,
najednou jsem dospělá,
je, abych nezapomněla.

Autor genca, 21.03.2010
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí