Bublinka

Bublinka

Anotace: Nic není věčný a krasný...

Má prázdnota je více než prázdná.
Jsem bublinka z mýdla, co právě praskla.
I když před chvílí, byla tak krásná,
teď bohužel zmizela, zhasla.

Létala vzduchem, krásná jak duha.
Rozdávala úsměvy okolí.
Nyní nahradila ji bublinka druhá.
Je krásná a nic ji nebolí.

Hraje si s barvami.
krásně se leskne.
Však kajícně hold, vzdala mi.
Totiž ví, že zmizí, že praskne.
Autor eddy1 1 11, 22.03.2010
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: pamp_elka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní, ale dobrá myšlenka

22.03.2010 21:23:00 | Frosty28

připadá mi to poněkud nedokončené, ale jinak pěkné... =)

22.03.2010 20:41:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí