Bez názvu

Bez názvu

Nemůžu vstát,
o mých cílech,
nechat si mužu jen zdát.
Ve svých snech,
často přemítám si obrázky,
však stále sám.
Stále jsem bez lásky.


Když na obzoru objeví se,
hvězda jedna ze sta,
já marně otvírám své srdce,
a vím, že se mi to nezdá.


To, že se nic nezměnilo,
že pusto v srdci mám,
Že štěstí mi zas odletělo,
a já nevím kam!
Autor Jan Václav Znojemský, 23.03.2010
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, enigman, Mbonita, BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Štěstí je jen muška zlatá,
tvá láska nemusí být skvělá ani krásná,
však hlavní je,
co v dlaních drží,
nebojí se s tebou v noci
ani za bouřky jít do strží...

23.03.2010 09:39:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí