Milý uvádí mě v omyly

Milý uvádí mě v omyly

Smíchem snažíš se zakrýt strach
Ze změny Tvého těla v prach,
Z marnosti pocitů a skrytých tužeb,
Prokletých chtíčů a podlých služeb.

Co bude se dít s Tebou v příští chvíli?
Zkoušíš si plánovat, ale každý se mýlí.
A když omyl Tvůj dosti velký byl,
Už oko hledá, kam by se nejlíp skryl.
Autor tmavovlaska93, 24.03.2010
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Rolnička, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí