Varování

Varování

Vy!Lidstvo pokroku přepité,
zmámené vším co pro vás jest.
Vždy nutnost a samozřejmost.
Vy!Bojte se chvíle kdy veškerou moc ztratíte.

Všechen pokrok, budoucnost a zítřky,
selžou, vzbouří se proti nadvládě,
člověka, který vládne světu tak neblaze.
Náhle přestanete být směšnými těmi snílky.

Bojte se, ten čas se blíží,
přijde až nebude možnost vrátit se o chvíli.
Pak už jen zahalí vás mraky.
Ten den zhyne veškeré lidstvo strachy.
Autor Jan Václav Znojemský, 24.03.2010
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná..mám báseň na podobné téma;)

24.03.2010 11:14:00 | Boudicca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí