Holka

Holka

Anotace: co chtěla se něčím stát ...

za maskou přetvářky
brání se úsměvu
brání se zklamání
v srdci jak ze sněhu

vzpomínky na život
který nežila
vzpomínky na věci
u kterých nebyla

bojí se života
bojí se změn
nevěří světu
a právu v něm

v davu vždy skryta
schová své nadání
nikdy tu nebyla
nikdy se nevrátí
... ta holka, co chtěla psát
Autor barking bitch, 24.03.2010
Přečteno 341x
Tipy 13
Poslední tipující: 4LJFilip, malá slečna, harmony, Psavec, Lioness, labuť, Houda, CULIKATÁ, Lukaso02
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

STrastiplný svět by neměl odradit ty jež chtějí psát =)

25.03.2010 10:54:00 | Lioness

ST...pěkný

25.03.2010 05:39:00 | Houda

Sakra pěkný. Obzvlášť ta druhá pasáž se mi líbí. ;)
Supertip ode mě.

25.03.2010 00:34:00 | Lukaso02

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí